Back to top

Rólunk írták

2017. július 12., szerda

Rólunk írták a Békés Megyei hírlapban


2017. április 10., hétfő

La doar o sută de kilometri de Oradea, orașul Gyomaendrőd încearcă să atragă turiștii din România cu activități diverse de petrecere a vacanțelor la prețuri accesibile.


Turismul din vecini îl bate pe cel românesc, chiar dacă nu poate valorifica atracţii naturale variate ca la noi.


2016. december 16., péntek

December 15-én, hagyományosan az Óév utolsó körzeti versenyén az úszók ugrottak vízbe, hogy eldöntsék kik a legméltóbbak képviselni körzetünket a Megyei Diákolimpia Döntőn.


2016. október 01., szombat

Rengeteg különleges attrakció és programok sora várja az érdeklődőket a városban

A gyomaendrődi Liget Fürdő ősszel is remek időtöltést ígér - akár a gyógyászat, akár a rekreáció területén - a látogatók számára


2016. július 16., szombat

Immár 5. alkalommal került megrendezésre július 15-én a Gyomaendrődi Úszó SE szervezésében a nyílt úszóverseny, ahol 12 szakosztály 150 versenyzője 596 versenyszámban vett részt a versenyen.


2015. szeptember 13., vasárnap

Különleges programot rendeztek a mögöttünk hagyott hétvégén a gyomaendrődi Liget fürdőben. A szombati, negyedik Főzzünk, együnk, fürödjünk elnevezésű rendezvényükre szép számmal érkeztek a csapatok.


2015. augusztus 02., vasárnap

Jelesre vizsgáztak a szervezők az immár rendszeresen a Békés megyei bajnokság sorai között szereplő versenyen, hiszen a résztvevő négy megye 12 egyesületének 231 versenyzője 984 nevezéssel igencsak nehéz feladat elé állította a jól összeszokott versenybírói gárdát, de ezúttal is sikerült kiváló h


Oldalak