Mikulásra várva Rajzpályázat kiírás

Mikulásra várva – rajzpályázat gyerekeknek
A Gyomaendrődi Liget Fürdő Nonprofit Kft. Mikulásra várva címmel egyéni rajzpályázatot hirdet óvodásoknak és kisiskolásoknak.
Ha szeretsz rajzolni és szeretnél találkozni a Mikulással, vegyél részt pályázatunkon!
A legszebb, legötletesebb alkotásokat díjazzuk és kiállítjuk a Körös Látogatóközpontban, a díjátadáson díszvendég lesz a Mikulás!
Pályázati feltételek:
A pályázaton minden Gyomaendrődi Járásban élő 3-10 éves korú gyermek részt vehet óvodás vagy kisiskolás korcsoportban. Az alkotások A4-es rajzlapon vagy kartonpapíron bármilyen technikával készülhetnek (grafitceruza, színes ceruza, filctoll, zsírkréta, pasztellkréta, víz-, akril-, akvarellfesték, kollázs-, illetve vegyes technika).
Az alkotások hátoldalán kérjük feltüntetni:
– a gyermek nevét,
– életkorát,
– lakcímét,
– az iskola/óvoda nevét, címét
– a szülő elérhetőségét (telefonszám, e-mail cím).
A beküldés módja: A pályaműveket személyesen vagy postán a Körös Látogatóközpontba (5500 Gyomaendrőd, Jókai u. 6.) kérjük eljuttatni. Beérkezési határidő: 2015. november 27.
Díjátadó: 2015. december 4-én, pénteken 16.00 órakor, a Karácsonyi vásár megnyitóján kerül megtartásra.
A pályázat beküldésével a pályázó hozzájárul, hogy a kiíró a www. ligetfurdo.hu honlapon és közösségi oldalain közzétegye, illetve a továbbiakban bármilyen formában felhasználja a beküldött alkotást. A pályamunkákat nem áll módunkban visszaszolgáltatni. Az alkotásokat két korcsoportokban külön értékeljük és díjazzuk. A nyertes pályázókat e-mail-ben, telefonon, illetve levélben értesítjük. A legkiválóbb alkotásokból rendezett kiállítást az Adventi vásár ideje alatt tekinthetik meg.
Minden pályázónak sok sikert kívánunk!

Mikulásra várva Rajzpályázat kiírás