Egyéb szolgáltatások

A Liget Fürdő ingyenes parkolási lehetőséget biztosít személygépkocsik, autóbuszok, biciklik számára a fürdő főbejárata előtti területén.

Vendégeink számára korlátozott számú értékmegőrző áll rendelkezésre, melynek használatáért 550.-Ft-ot számítunk fel!

Tematizált "O" aqua kapu, kétféle képpen programozható (hagyományos spriccelés vagy "VW" vízsugár), nagy kerekű VW autó csúszda (üvegszál erősítésű műgyanta laminátum), padlóbefúvó, közlekedési lámpa oszlop (billenő vödörrel és idővezérelt spriccelő funkcióval), vízágyúk, gumiburkolat (a játszófelület gumiburkolatán megjelenik a város címerében is látható Hármas-Körösre utaló motívum).

A kültéri pancsoló és a kabinsor közötti területen található.

Fa játszótér, a kültéri gyógyászati medence szomszédságában. A fák árnyékában a gyermekek önfeledten játszhatnak, homokozhatnak. A Kültéri játszótér várja a szórakozni vágyó gyermekeket.

A szabványméretű, homokos strandröplabda pálya korlátlanul rendelkezésére áll minden belépőt megváltó vendég számára.

A strandmedence mellett található egy „óriás sakk" tábla, ahol vendégeink kedvükre játszhatnak az „óriás" bábukkal.

A könnyen mozgatható napozó ágyak egész napra kényelmes pihenést nyújtanak az uszodában és a kültéri medencéink mellett a vendégeink számára.

A Liget Gyógyfürdő és kemping területén több különböző vendéglátó egységek található. Büfé, fagyizó, gyorsbüfé, lángosos és melegkonyhás vendéglátóegység áll a vendégek rendelkezésére, illetve a város-központ közelsége miatt lehetőség nyílik több közeli étteremben is étkezésre.

A strandfürdő bejáratánál ajándékbolt (Strand Mix) is található, ahol megvásárolhatók a fürdőzéshez szükséges kellékek (fürdőruha, úszógumi, vízipisztoly stb.) és egyedi ajándéktárgyak is.